Skoställ

Inred hallen med en snygg hallspegel

Har du planer på skaffa en ny hallspegel? Det är inte alla som lägger så jättemycket tid på att inreda hallen. Många tycker att det räcker med att det finns ett skoställ för skorna och kanske en klädhängare för jackor, men något alla människor definitivt bör fundera på skaffa till hallen är en hallspegel.

Vit och brunlaserad hallspegel

Med en snygg spegel i hallen blir det enkelt att varje morgon ta en sista titt för att se hur man ser ut precis innan man stiger ut. En spegel kan också göra att hallen känns betydligt större än vad den egentligen är, detta kan vara mycket uppskattat om man råkar ha en liten hall. Speglar finns idag att få i många olika storlekar. Vill man ha en liten spegel i hallen kan man så klart hitta det, men många tycker att en bra hallspegel ska vara tillräckligt hög eller stor så att man ska kunna se sig själv från topp till tå, allra helst i helbild.

Det är ofta bara fantasin som sätter gränser för hur vi väljer att inreda. Hallspegeln måste inte alltid nödvändigtvis hänga på just väggen. Det finns idag många fina modeller som står stadigt på golvet, de är så kallade golvstående hallspeglar. Denna typ av spegel kan vara särskilt praktisk för alla som sedan tidigare har en stor mängd tavlor, hyllor eller annan hallinredning som hänger på väggarna och av den anledningen lite dåligt med ledigt utrymme för en stor vägghängd hallspegel.

Hallspeglar går att köpa i både vanliga butiker man ser ute på stan och i möbelbutiker som säljer på nätet. En starkt bidragande orsak till att så många idag handlar sina speglar på nätet är den fria frakten. Det är otroligt bekvämt att man med endast ett par knapptryckningar på mobilen eller datorn kan köpa möbler och inredning för att sedan redan efter ett par dagar få allt hemlevererat utan att man behöver betala någonting extra för den förmånen.

Spegel i klassisk design med vit ram Spegel med hylla för praktisk förvaring Hallspeglar finns att få i flera olika stilar och storlekar Spegel med lyxig guldram